Camilla Seppänen

Ohjaaja, luistelukoulu

Olen 18 vuotta, ja aloitin luistelun Helsingissä Myllypurossa ja muuttomme jälkeen Riihimäelle aloitin kehitysryhmissä mm luistelukoulussa ja minitähdissä. Olen luistellut myös kilpailevissa joukkueissa eri seuroissa yhteensä yhdeksän vuotta. Kilpailun aloitin Riihimäellä Mini Chicasissa tulokkaissa, jossa luistelin kaksi kautta ja sieltä siirryin minoreihin eli Chicas de la lunaan kahdeksi kaudeksi. Sen jälkeen luistelin ainoan kauteni SM-sarjassa noviiseissa Chicas del amoreiden riveissä. SM-noviisien jälkeen nousin junioreihin Chicas del soliin kahdeksi kaudeksi, jonka jälkeen vaihdoin paikkakuntaa Lahteen. Lahdessa pääsin luistelemaan junioreissa Team Estreijaan yhdeksi kaudeksi. Täksi kaudeksi lähdinkin luistelemaan Helsinkiin edelleen junioritasolla Team Hysteriquessa ”hyssyissä”. Eli Riihimäellä  luistelin 7 kautta, Lahdessa yhden kauden ja tällä kaudella Helsingissä HSK:ssa.

Omana unelmana olisi vielä päästä luistelemaan Helsingissä joko SM-junioreissa tai SM-senioreissa ja päästä ehkä joskus myös luistelemaan MM-kisoissa. Luistelukoulussa minulla on nyt neljäs vuosi ohjaajana, mutta ensimmäisenä vuonna olin apuohjaajana. Olen aina ollut pienten ryhmän ohjaajana.

Koulutukset, jotka olen suorittanut: Taidon oppimisen ja opettamisen VOK1-moduulikoulutuksen (2018) ja LOP eli luistelun ohjauksen perusteet (2018).