Luistelupassit

Kilpailu- ja harrastepassien hankinta on nyt ajankohtaista kilpaileville joukkueille sekä harrasteryhmistä Minitähdille.


Lisenssien nimet muuttuivat kaudelle 2019-2020. Nykyään lisenssit ovat luistelupasseja.

Tästä löydät tietoa vakuutuksellisesta kilpailupasseista (sisältää Pohjolan Sporttiturvan), vakuutuksettomasta kilpailupassista (EI sisällä vakuutusta, oma kilpaurheilun kattava vakuutus vaaditaan) ja harrasteluistelupasseista joko vakuutuksella tai ilman https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/


Lisenssin ostoon tästä: https://go.hoika.net/public/SeuranValinta.aspx?ryhma=suomentaitoluisteluliittory

Ensimmäisellä kerralla kaikkien tulee rekisteröityä uutena käyttäjänä. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sisään sähköpostiin saamallasi salasanalla ja jatka lisenssin ostoon.

Lisenssit ovat voimassa 1.5.2021 – 30.4.2022.


Kilpailevat luistelijat ostavat kilpailupassin tai vakuutuksettoman kilpailupassin.

Minitähdet ostavat harrasteluistelupassin. Mikäli oma vakuutus kattaa luisteluharrastuksen riittää vakuutukseton harrasteluistelupassi. Jos ei ole omaa vakuutusta, niin suosittelemme hankkimaan vakuutuksen harrasteluistelupassin yhteyteen. Seura ei vakuuta luistelijoita.

Luistelukoulun ja Tähdet-ryhmän luistelukoulupassit seura tekee nippuostona ja kustannus sisältyy luistelukoulun ja Tähtien kausimaksuun.