Riihimäen Jäätaiturit ry

Riihimäen Jäätaiturit ry on taitoluisteluseura, joka on erikoistunut muodostelmaluisteluun. Riihimäen Jäätaitureiden tavoitteena on tehdä muodostelmaluistelua tunnetuksi alueella ja tarjota laadukasta valmennusta ja ohjausta.

Seurassa on kaudella 2020-2021 neljä kilpailevaa joukkuetta: Tulokkaat-sarjan Mini Chicas, Kansalliset noviisit Chicas del Amor, Kansalliset juniorit Chicas del Sol ja Kansalliset seniorit Chicas Élites.

Seura on aktiivisesti toimiva ja pyrimme tarjoamaan kysyntään sopivia ryhmiä. Seurassa voi harrastaa muodostelmaluistelua kilpailu- tai kehitysmielessä tai ihan omaksi iloksi. Kilpailevien joukkueiden lisäksi toimintaamme kuuluvat kehitysryhmä Minitähdet ja harrasteryhmä Tähdet sekä suosittu luistelukoulu.