Venla Karpansalo

Valmentaja, Chicas Élites (seniorit)

Valmennan kaudella 2020-2021 seuran sennuja (Chicas Elites) ja tuurailen muilla joukkueilla tarvittaessa.

Oman luistelu-urani olen aloittanut 4-vuotiaana luistelukoulussa ja luistellut SM-junioreihin saakka Espoon Jäätaitureissa. Valmentamisen aloitin ensimmäisen kerran EsJt aikuisten luistelukoulun apuohjauksesta ja muutettuani opiskelujen perässä Vaasaan löysinkin itseni nopeasti jäähallilta Wasa Team Skatersin riveistä. WATS:issa sain valmennukseeni kansalliset seniorit sekä toimin apuvalmentajana kansallisilla noviiseilla. Yhteensä valmennuskausia Vaasassa vierähti neljä kautta, joista viimeisellä kaudella toimin kansallisten senioreiden lisäksi noviisien päävalmentajana sekä seuran vastuuvalmentajana.

Muutettuani takaisin Vaasasta Helsinkiin pidin viime kauden ajan taukoa valmennuksesta ja aloitin kouluttautumisen tuomariksi. Seuratuomarikoulutuksesta minulla on jäljellä vielä yksi harjoittelu, jonka suorituksen jälkeen voin toimia tuomarina kilpailuissa, joissa on käytössä muodostelmaluistelun pistearviointi.

Suoritetut koulutukset:
Seuratuomarikoulutus (2019-)
I-tason valmentajakoulutus (2018)
Luistelukouluohjaajan koulutus (2018)
Taidon oppimisen ja opettamisen VOK1-moduulikoulutukset (2018)
Luistelun ohjauksen perusteet (2017)