Seuran esittely

Riihimäen Jäätaiturit ry

Riihimäen Jäätaiturit ry on taitoluisteluseura, joka on erikoistunut muodostelmaluisteluun. Riihimäen Jäätaitureiden tavoitteena on tehdä muodostelmaluistelua tunnetuksi alueella ja  tarjota laadukasta valmennusta ja ohjausta.

Seurassa on kaudella 2018-2019 kaksi kilpailevaa joukkuetta: Kansalliset noviisit -sarjassa kilpaileva Chicas del Amor ja Tulokkaat-sarjan Mini Chicas.

Seura on aktiivisesti toimiva ja pyrimme tarjoamaan kysyntään sopivia ryhmiä. Seurassa voi harrastaa muodostelmaluistelua kilpailu- tai kehitysmielessä tai ihan omaksi iloksi. Kilpailevien joukkueiden lisäksi toimintaamme kuuluvat kehitysryhmä Minitähdet, harrasteryhmä Tähdet ja aikuisten Chicas Grandes sekä suositut luistelukoulu ja perheluistelu.